leidsewerkbrigade.nl

Mijn reisblog

Een heerlijke vakantie in eigen land

Vakantie

Ben je een liefhebber van fietsen in de prachtige natuur, maar wil je ook snel in de stad zijn? Camping De Gijzel biedt dit allemaal, een schitterende omgeving maar ook dichtbij Tilburg als je naar een stad wilt. De camping is 365 dagen per jaar geopend, ook in de winter kun je er dus even op uit of tijdens de feestdagen om lekker tot rust te komen. Ook voor campers hebben we natuurlijk ruimte, het kampeerveld op de oost en zuidzijde is daarvoor ingericht.

Camping

Echte Hollandse gezelligheid

De Brabantse gezelligheid zie je op de camping al snel terug, als het maar even kan wordt er een balletje gegooid met jeu de boules waaraan iedereen mee kan doen. Is het mooi weer dan wordt de barbecue opgewarmd om er een geweldige avond van te maken, in het zaaltje ben je bij slecht weer welkom om een kopje koffie te drinken. De gastvrijheid staat op Camping De Gijzel bovenaan, en dat merk en voel je bij alles wat er wordt gedaan.

Vakantie in eigen land

De staanplaatsen zijn zeer goed onderhouden, het grasveld ligt er altijd prachtig bij. Stroom, televisie en een aansluiting op het riool zijn slecht enkele voorzieningen. Ook mindervaliden kunnen hier een perfecte vakantie vieren, het sanitair is rolstoelvriendelijk. Tijdens evenementen kun je in het zaaltje gezellig met zijn allen televisie kijken, maar ook voor een drankje te drinken ben je er welkom. Honden zijn toegestaan, er is zelf tegen betaling een hondenoppas service. Een dagje erop uit naar bijvoorbeeld Helvoirt is dus mogelijk zonder hond.