leidsewerkbrigade.nl

Mijn reisblog

Linkpartners

Titel Beste Reisaanbieder van Nederland Award voor Arke

Arke gaat aan de haal met de Beste Reisaanbieder van Nederland Award. De vakantieaanbieder wint deze prijs vanwege de hoge klantbeoordeling die zij van haar vakantiegangers krijgt.

De Beste Reisaanbieder van Nederland Award is in het leven geroepen door vakblad TravMagazine, ANVR, SGR, Thuiswinkel.org en Sanoma/SBS. Zij kijken enkele maanden naar de bedrijfsvoering van vakantieaanbieders in Nederland. Ook interviewen zij de deelnemende bedrijven. Maar anno 2015 weegt de beoordeling van de consument het zwaarst mee.

In het juryrapport over Arke staat onder andere: “Ze hebben een uitstekende merkbelofte, goede focus op klantbeleving, weten uitstekend klantdata vast te leggen en te benutten en zetten op innovatieve wijze storytelling in bij hun marketing. Dat leidt tot goede resultaten”.

Vakantie Awards

Tijdens de uitreiking van de Beste Reisaanbieder van Nederland zijn nog 15 anders Vakantie Awards uitgedeeld. Onder andere voor campingvakanties, vakantiehuizen en wintersportvakanties. De laatste award werd opnieuw door Arke gewonnen.

Op zoek naar een vakantiehuisje in Zeeland met de hond?

Wellness bij huis

top trouwlocaties

Bali heeft een prachtig duikklimaat. Bekijk hier plekken om te duiken op Bali.

Last minute bungalow

gratisparkerenschiphol.nl

Beste campings Nederland

locaties nijmegen

feestzaal

Emigreren naar Bonaire

Jachthavens boeken

Goedkope vakantie

Noord Brabants groepsaccommodatie

Leave a Reply