leidsewerkbrigade.nl

Mijn reisblog

De leukste kindercampings van Nederland

kindercamping nederland

In Nederland hebben we talloze kindercampings verspreid over het hele land. Ze zijn er in groot en klein met faciliteiten voor het hele gezin. Een kindercamping houdt in dat er genoeg te doen is voor de kinderen waardoor ouders wat meer tijd voor hun zelf kunnen nemen. Dit is voor het hele gezin een leuke en goede keus voor een vakantie. Je hebt normale campings, natuurcampings en je kan zelfs kamperen bij de boer. De leukste kindercampings in Nederland lichten wij voor je uit!

kindercamping Nederland

Kindercamping in de natuur

Een leuke en bijzondere plek voor een vakantie is in het Safari Resort van Beekse Bergen. Je verblijft op een kleine afstand van de dieren en de kinderen kunnen er heerlijk spelen en van alles ontdekken. Tijdens je verblijf kan je het park bezoeken om de rest van de dieren te bekijken of naar Speelland waar de kinderen lekker hun gang kunnen gaan. Bij de Lemelerberg in Overijssel heb je een kindercamping midden in de natuur. De huisjes staan ruim opgesteld waardoor je genoeg privacy hebt om rustig je vakantie door te brengen. De kinderen kunnen in de omgeving spelen in de speelbossen of activiteiten doen met de animatie.

kindercamping Nederland

Een onvergetelijke vakantie

Wat is er nou leuker dat een camping die helemaal in het teken van sprookjes staat. De Sprookjescamping in Rheeze behoort tot de leukste kindercamping van Nederland. Er is elke dag een theatershow en alles is vormgegeven in sprookjes thema’s. De waterspeeltuin, speelkastelen en kleuterbad zijn een favoriet van de kinderen. Daarnaast heb je nog Camping Landal Rabitt Hill, gelegen midden in de Veluwe. Met zijn tokkelbaan en indoor speelparadijs vermaken kinderen zich hier uren lang. De ouders kunnen daardoor genieten van alle rust en een duik in het overdekte zwembad nemen.