leidsewerkbrigade.nl

Mijn reisblog

Heerlijk uit eten Kaatsheuvel

Uit eten Kaatsheuvel

Iets te vieren of zomaar uit eten in Kaatsheuvel, kom dan naar het GuestHouse Hotel. Hier wordt er aandacht aan het eten besteed en is het een culinaire belevenis om hier te komen eten. Zodra je hier op de website gaat kijken, zal het je opvallen dat er meerdere menukaarten te vinden zijn. Allereerst heb je de coffee & Lunchkaart, hier kan je tussen 11.00 uur en 17.00 uur een hapje komen eten. Dan is er de grote kaar te vinden om heerlijk aan een diner deel te nemen. Ook aan de kleintjes is gedacht en zij hebben een eigen kaart. Niet de standaard patat met iets erbij, maar ook een keuze uit een voor, hoofd en nagerecht.

Uit eten Kaatsheuvel

Lekker uit eten in Kaatsheuvel

Vaak wanneer wij in de buurt van de Efteling zijn, sluiten wij deze dag af meet een heerlijk diner. Een tafel reserveren hebben wij al een tijd van tevoren gedaan, anders loop je de kans om hier niet terecht te kunnen.

Omdat het mijn 50e verjaardag was, wilde ik dit samen met mijn familie gaan vieren. In eerste instantie zijn wij naar het pretpark gegaan. Hier heeft iedereen genoten van de vele leuke attracties. Daarna hebben wij heerlijk kunnen genieten van een heerlijk menu bij de GuestHouse Kitchen. Iedereen was vrij om een eigen menu te kiezen en dat maakte het helemaal geweldig.