leidsewerkbrigade.nl

Mijn reisblog

Het perfecte reddingsvest voor je kind

Op vakantie gaan is super en ik kan je vertellen dat ik er altijd voor zorg dat alles top geregeld is. Ik ben altijd op zoek naar de beste vakantiebestemming en als ik er eenmaal ben heb ik altijd de juiste spullen bij me. Ik ga vaak met een leuke groep mensen op vakantie, de ene keer is dit familie en de andere keer zijn het mijn vrienden. Ik zorg er in ieder geval altijd voor dat ik met leuke mensen ben. Als ik op vakantie ben vind ik het heerlijk om lekker te varen op een speedboot. Ik huur eigenlijk elk jaar wel een boot om lekker te gaan varen. Afgelopen zomer ben ik met een groep vrienden op vakantie geweest en waren er ook twee kinderen aanwezig. De twee kinderen zijn van een goede vriend van mij en ze wilde ook mee op de boot. Gelukkig hadden we voordat we op vakantie gingen een reddingsvest kind gekocht voor beide kinderen.

OP DEZE WEBSITE VIND JE ALLES

De reddingsvesten voor de kinderen hebben we gekocht op 4 Active Kidz, op deze website kan je allerlei reddingsvesten kopen voor leuke prijzen. Voor ieder kind is er wel het juiste reddingsvest. We hebben heerlijk gevaren en de reddingsvesten zorgden voor veel veiligheid. Wil jij ook een reddingsvest voor je kind? Kijk dan snel op de website voor meer informatie.

Meer verhalen