leidsewerkbrigade.nl

Mijn reisblog

Rijschool in Ede zoeken voor mijn oudste dochter

rijschool in Ede

Rijschool in Ede Voor de verjaardag van mijn oudste dochter ben ik samen met mijn man gaan zoeken naar een rijschool in Ede. Wij wilden haar namelijk verrassen hiermee voor haar achttiende verjaardag. Tot voor kort waren wij dit helemaal niet van plan, maar het leek ons uiteindelijk toch wel leuk om cadeau te geven.

Een rijschool in ede gevonden

Rijschool in Ede

Toen wij gingen zoeken naar een rijschool in Ede had ik eigenlijk geen flauw idee waar ik moest beginnen. Er is namelijk vrij veel aanbod, dus wat is dan eigenlijk de beste? Aangezien ik dit zelf niet wist, ben ik dit aan een goede vriendin van mij gaan vragen. Zij heeft zelf een zoon die pas geleden zijn rijbewijs gehaald heeft. Hij had hele goede ervaringen met Wesseldijk, dus op die website zijn wij toen een kijkje gaan nemen. Het fijne hieraan vond ik dat er heel veel informatie te vinden was over alle mogelijkheden. Ook zag ik dat ik hier een proefles aan kon vragen tegen een gereduceerd tarief. Dit leek mij wel heel erg slim om te doen, want op deze manier kon ze direct merken of ze de instructeur of instructrice fijn vond. Toen ik contact opnam om deze les in te plannen, werd ik ongelofelijk vriendelijk geholpen. Gelukkig hadden zij kort na haar verjaardag nog plek, dus deze heb ik toen direct gereserveerd.

Toch wel spannend

Toen zij te horen kreeg dat zij haar eerste les had bij deze rijschool in Ede werd ze toch wel een beetje zenuwachtig. Gelukkig vond ze het achteraf ongelofelijk tof en heeft ze ervoor gekozen om bij hen te blijven. Zelf denk ik dat het niet lang meer duurt voordat zij op mag voor haar examen bij het CBR. Ik denk ook dat ze het wel in 1 keer gaat halen, want aan haar verhalen te horen gaat het super goed!

Meer verhalen