leidsewerkbrigade.nl

Mijn reisblog

Adria Compact SL

Lees over de Adria Compact SL en bekijk de camper bij Averesch campers. Ondanks het kleine model, waardoor de camper makkelijk te parkeren is en een korte draaicirkel heeft, is dat Adria Compact SL een complete camper. Je hebt echt de keuze, je kan de faciliteiten van de camping gebruiken, terwijl de camper een eigen WC en douche heeft. Het is eenvoudig om een hele opsomming te schrijven over hoe praktisch de Adria Compact SL is, maar Averesch campers pakt dat handiger aan. Vanaf 800,= euro kun je bij Averesch campers een Adria Compact SL huren, en dan zul je zelf de mogelijkheden ontdekken.

Averesch campers is specialist

Naast de Adria Compact SL heeft Averesch campers meer modellen te huur en te koop. Ook zijn er occasions en daar zitten zo goed als nieuwe exemplaren bij voor een tweedehands prijs. Dan kun je een grote kopen zoals een Adria Supreme 810 SL. Dan ben je wel dat voordeeltje kwijt van makkelijk te parkeren en een korte draaicirkel, maar dan heb je twee meter meer. De ervaring heeft uitgewezen dat je langer of korter bij het gewone vooruit rijden niet merkt, een snelweg rijd je met een camper van meer dan acht meter net zo makkelijk af dan met een camper van zes meter.

Nieuw of tweedehands kopen, of huren, jij hebt de keuze

Je kan veel voordeel doen met al die keuzes. Als je kiest voor huren dan zijn zaken zoals stalling en onderhoud voor de verhuurder, maar heb je een eigen dan kun je veel aanpassen aan je eigen stijl en smaak. Het is dus echt een afweging. Heb je een winterstalling in de buurt, meestal is dat in een schuur van een pensioneerde boer, dan kun je na een een tijdje huren besluiten om de Adria camper te kopen. Dankzij de periode van huur weet je precies wat je koopt. Jij hebt de keuze, bekijk de website van Averesch campers.