leidsewerkbrigade.nl

Mijn reisblog

Australia Campers

Wil je een camper huren in Australië? Dan is www.australiacampers.com het aangewezen adres om je te informeren. Bij Australia Campers kan je verschillende soorten campers huren, van heel eenvoudig tot super de luxe en in verschillende prijsklassen. Ook voor een degelijke voorbereiding kan je goed terecht bij Australia Campers.

Even voorstellen

Australia Campers is opgericht in 2006 door Richard Haze. Hiervoor was al ook al actief in Australië voor diverse reisorganisaties. Intussen heeft hij nu al 26 jaar ervaring in het verhuren van campers in Australië. Een specialiteit van Richard is het reizen met kinderen geworden.

Een camper huren

Bij Australia Campers verhuren ze motorhomes en 4wd campers (vierwielaandrijving). Ook voor Nieuw Zeeland bieden zij campers aan. Voordat je een aanvraag doet om een camper te huren, lees eerst even deze pagina aanvraaginformatie. Op de FAQ pagina vind je ook veel gestelde vragen die wellicht ook jouw vragen al beantwoorden.

Reizen in Australië met (kleine) kinderen

Australië is een kindvriendelijk land, maar het kan erg warm worden in Australië. Daar moet je wel mee rekening houden. Pas het reistempo aan en doe het in gedeelten. Het advies is om voor baby’s of peutertjes een campingbedje mee te nemen uit het oogpunt van veiligheid. Het beste is om met kinderen niet te reizen in het regenseizoen, vanwege muggen. Het regenseizoen is in de maanden oktober tot en met maart. Regel het ook eerst goed met de school van de kinderen. Neem genoeg rust tussendoor om bij aankomst bij te komen van een jetlag.

Vakantiekriebels?

Bereid je goed voor. Laat je informeren op www.australiacampers.com. Op de contactpagina vind je alle gegevens om een afspraak te maken of om vragen te stellen. Alvast een goede reis.